Het Team

 

 Sharon van Wijngaarden (Gedragstherapeut & coach)

Een gezonde en gelukkige mens/hond relatie: daar wil ik graag bij ondersteunen. Na jaren een uitlaatservice gehad te hebben (en op die manier veel praktische inzichten geleerd te hebben over honden en gedrag) ben ik in 2016 hondenschool De Hondenkaravaan begonnen. Inmiddels ben ik gediplomeerd gedragstherapeut en coach voor mens en hond. Mijn werk bestaat uit observeren, analyseren en in kaart brengen hoe en waarmee mens en hond het beste geholpen zijn. Dit kan via coaching bij mij, maar ook bij één van de andere teamleden. Naast mede-eigenaar van Villa Hondenkaravaan ben ik werkzaam voor het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk, waar ik dierenprofessionals coach en verbindt. Ik schrijf voor verschillende vakbladen en in mijn (weinige) vrije tijd ben ik dier fotograaf (www.sharonvw.com). 

Maryke Barendregt (Gedragstherapeut)

Ik heb zolang ik me kan herinneren al met honden in binnen- en buitenland gewerkt en heb dit altijd hobbymatig gedaan. Enkele jaren geleden besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik de opleidingen tot Kynologisch Instructeur en Kynologisch Gedragstherapeut gaan volgen aan de Martin Gaus Academie. Hondengedrag fascineert mij enorm en omdat er telkens weer nieuw inzichten zijn, is het noodzakelijk constant bij te blijven leren. Deze kennis breng ik graag over op hondeneigenaren. Wat is het fijn om mensen te leren hoe ze hun hond beter kunnen begrijpen en zo veel mogelijk honden en hun eigenaren weer optimaal van elkaar te kunnen laten genieten!


 Virginia Kaat (Dierenarts)

De droom om dierenarts te worden begon bij mij al op zeer jonge leeftijd. Een liefde voor dieren en
de wil om ze te kunnen helpen was er ook met de paplepel bij mij ingegoten.Voordat ik aan de studie diergeneeskunde begon heb ik een jaar psychologie gestudeerd aan een Amerikaanse universiteit in Leiden. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik de passie voor psychologie die ik ook nog steeds had kon combineren met diergeneeskunde, door mij te focussen op het gedrag en welzijn bij dieren.In samenwerking met Sharon en Maryke onderzoek en behandel ik de honden die aangeboden worden met gedragsproblemen. In sommige gevallen kan een medisch probleem onderliggend zijn aan afwijkend gedrag of kan het bijdragen aan verergering van het gedrag. 

Jordy Blonk (Instructeur ondersteuner) 

Begonnen als trainer bij de Dierenbescherming ben ik samen met Sharon in 2016 de hondenschool 'De Hondenkaravaan' begonnen. Mijn passie ligt bij het begeleiden van mensen met honden in de puberteit en het geven van speur trainingen. Daarnaast ben ik op de achtergrond actief bij het de organisatie van 'Villa Hondenkaravaan', een verbindend centrum voor mens en hond in regio Rijnmond.  


Marianne van Dongen (Instructeur ondersteuner)

Als fokster van Manchester Terriers en Spaanse Waterhonden staat een groot deel van mijn leven in het tekenen van een goede start voor mens en hond. Vanuit die liefde begeleid ik inmiddels ook eigenaren. Als ondersteuner bij Sharon, maar ook onder mijn eigen hondenschool. Naast fokken zijn mijn man en ik ook erg gedreven in de sport Flyball. 

Petra Velthuizen (Instructeur ondersteuner)

In mijn honden uitlaatservice sta ik voor veiligheid en vertrouwen, zowel voor de hond als de mens. Inmiddels ben ik in het bezit van een eigen omheind terrein, waar ik naast vele fijne wandelingen uit de uitlaatservice ook mens en hond ondersteun bij het opbouwen van een fijne band. Samen spelen, snuffelen en relaxen. Met de uitlaatservice ben ik inmiddels in het bezit van het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk, een pluim op mijn werk. 

E-mailen
Info
Instagram