Honden. Ze bieden steun, gezelschap, kamaraadschap en soms zelfs dat ene luisterende oor dat je nodig hebt. Ze houden je vaak een spiegel voor. Soms leerzaam, soms confronterend. Het ene moment begrijp je als geen ander wat er door zijn koppie gaat, het andere moment kan het voelen of hij van een andere planeet komt. Hoe dan ook: ze doen iets met je. De band tussen de individuele mens (gezin) en hond is uniek. Eigen karakters en levenservaringen zorgen ervoor dat de band en de connectie die jij met jouw hond hebt, heel anders kan zijn dan dat van je buren. 


Mens/hond relaties fascineren mij. Vanuit die fascinatie ondersteun ik, samen met mijn team, bij verschillende hulpvragen die mensen rondom hun hond kunnen hebben. Als gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut en coach breng ik in kaart hoe en of wij een passende ondersteuning kunnen bieden. Naast particulieren begeleid ik ook ondernemers uit de hondenbranche bij het opzetten of uitbreiden van hun (h)onderneming. 'Uit liefde voor alle honden': hetgeen mij iedere dag weer motiveert. 


- Sharon Gedragsanalyse

Waarom doet jouw hond wat hij doet? Soms kan deze vraag zo belangrijk worden dat er een professionele analyse nodig is. Mijn team kan helpen.
Meer info


Coaching

Een paar extra ogen als ondersteuning bij het onderhouden of verbeteren van de band met jouw hond. Coaching kan jullie samen verder brengen.

Meer infoVoor ondernemers

Van passie naar bedrijf. Vanuit ervaring ondertsteun ik bij het opbouwen of uitbouwen van jouw hondenbedrijf. 

Meer info
Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten.E-mailen
Info
Instagram