Hond & Ondernemer 

Bedrijfscoaching 

Werken met honden is natuurlijk het mooiste vak ter wereld. Iedere (h)ondernemer start zijn bedrijf vanuit passie voor dieren en het helpen bij de mens/hond relatie. Vol liefde en enthousiasme ga je dagelijks aan de slag om het welzijn van mens en hond beter te maken. Passie en liefde is de belangrijkste bodem voor ieder bedrijf. Toch kan je op een punt komen dat de balans in je werk niet meer optimaal is. Je haalt niet voldoende uit je bedrijf. Dit kan financieel-, maar ook energiegebied zijn. Als zelfstandigondernemer ben je vaak gewend om zaken zelf op te lossen, maar dit hoeft niet. Het kan in sommige gevallen fijn zijn om een coach te hebben die mee kijkt en zorgt dat de balans weer terugkomt. Vanuit o.a. mijn werk voor het Martin Gaus Keurmerk werk ik veel met bedrijven uit de branche en ken de knelpunten van veel ondernemers. Samen met jou kijk ik graag naar jouw bedrijf, zodat jij als (h)ondernemer weer helemaal lekker in je vel komt te zitten. Wij kijken naar jouw sterke punten en hoe deze kunnen gaan zorgen voor jouw Unique Selling point. 

Voor de start van iedere coaching wordt eerst een verkennend gesprek gehouden. In dit gesprek nemen we door wat voor jou belangrijk is, waar je tot nu toe trots op bent, wat je binnen het bedrijf liever anders ziet en wat je nog wilt bereiken. Vanuit dit gesprek plannen we coachingsessies om met eigen gestelde doelen aan de slag te gaan. 


Start up

Het is jouw droom om in de hondenbranche te werken. Je wilt iets bijdragen aan het welzijn van mens en hond en ziet het helemaal voor je. Alleen... waar begin je? Hoe gaat je bedrijfshuisstijl er uit zien? Wil ik een uitgebreide website met webshop of voldoet een simpele website? Wil ik actief zijn op social media en hoe zet ik het in? Wellicht heb je net je diploma's behaald, maar twijfel je nog hoe je die kennis in de praktijk en in jouw bedrijf moet gaan brengen. Ik coach, adviseer en werk mee bij de start-up van jouw bedrijf. Naast gedragstherapeut, ben ik afgestudeerd grafisch ontwerper en fotograaf. Van huisstijl tot advies op de werkprocessen: ik sta voor je klaar. 

Voor de start van ieder start-up traject wordt eerst een verkennend gesprek gehouden. Wie ben jij? Wat wil je met jouw bedrijf bereiken en hoe wil je jouw stappen gaan indelen? In dit gesprek maken we een start-up plan. Hoe dit plan eruit ziet hangt sterk af van wat jouw wensen zijn en waar je mijn ondersteuning bij nodig hebt. Maar altijd is het doel: een betere wereld voor mens en hond. 

 


E-mailen
Info
Instagram